Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Cea mai noua masina de la Hyundai...
  • ... e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie un sistem de propulsie suta la suta electric, cu unul sau doua motoare. Plus pana la 325 de cai putere.

Prezentata publicului larg in urma cu doar trei saptamani - la finalul lunii iunie, cea dintai generatie a masinii cunoscute sub denumirea de Ioniq 6 a revenit recent, pe parcursul zilelor precedente, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Asteptata sa intre in productia de serie inainte ca anul 2022 sa se incheie, aceasta a renuntat la cateva dintre secretele sale de ordin mecanic - compania sud-coreeana anuntand ca viitorii cumparatori vor avea la dispozitie un sistem de propulsie suta la suta electric. Compus dintr-unul sau doua motoare, cu pana la 325 de cai putere.

Hyundai Ioniq 6 - Poze noi

Hyundai Ioniq 6

Drept urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora va reusi sa isi gaseasca rezolvarea - cu acceleratia la podea, daca mai trebuia precizat, si intr-un timp de doar 5.1 secunde. Conform ultimului comunicat de presa.

Construita pe platforma E-GMP, cea dintai generatie a masinii botezate - asa cum mentionam, de altfel, si anterior, Hyundai Ioniq 6 propune diferite optiuni si la nivel de baterie, sud-coreenii promitand atat o versiune de 53 kWh, cat si o varianta cu o capacitate de 77.4 kWh. Autonomia maxima depaseste - aparent, 610 kilometri.

Nota de plata nu ramane - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, compania producatoare dezvaluind, in schimb, lungimea caroseriei cu patru portiere si un coeficient aerodinamic de invidiat. Undeva in jurul a 4.85 de metri.

Respectiva lista continua cu o latime de 1.880 de milimetri, cu inaltime de aproape 1.5 metri si - nu in ultimul rand, un ampatament de 2.950 de milimetri. Intr-un final, din peisaj nu lipsesc nici jantele pe 18 sau 20 de inch si camerele pe post de oglinzi retrovizoare, pe cand interiorul promite multiple display-uri si materiale reciclate.

Hyundai Ioniq 6 - Poze noi

Hyundai Ioniq 6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Hyundai Ioniq 6 - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2022