Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Galerie foto completa

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Galerie foto completa
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Dezvoltat special pentru a concura impotriva unor rivali precum BMW i4 si Tesla Model 3, respectivul automobil isi intampina cumparatorii, daca vine vorba cumva despre Germania, la preturi incepand de la o suma de 44.000 de euro.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, inca de vara trecuta. cea dintai generatie a electricei disponibile sub numele de Ioniq 6 a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: sud-coreenii de la Hyundai au oferit recent, la inceputul lui februarie, un nume de aproximativ 57 de imagini proaspete ale extravagantei berline cu alura de coupe.

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Lansat special pentru a concura impotriva unor adversari precum BMW i4 ori Tesla Model 3, impresionantul autoturism cu o lungime de circa 4.855 de milimetri se remarca, la exterior, inclusiv printr-o pereche de camere video pe post de oglinzi retrovizoare, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde si ceasuri de bord digitale, un set de scaune fata cu functii de reglare electrica, incalzire, plus ventilatie, sistem de infotainment cu un display tactil de 12.3 inch, statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, o instalatie audio de inalta fidelitate, marca Bose, Apple CarPlay, Android Auto etc.

Sub capota, primul Ioniq 6 pune la dispozitia clientilor sai un motor cu 151 sau 229 de cai putere, livrati rotilor de pe puntea spate. Exista, oarecum inutil de precizat, si o versiune cu tractiune integrala, varianta cu pricina bucurandu-se de doua unitati de propulsie, sinonime cu un total de pana la 325 CP, suficient pentru un 0 - 100 de kilometri pe ora in doar 5.1 secunde, dupa cate se mentioneaza in comunicatul de presa.

Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Hyundai Ioniq 6 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2023