Cea mai noua masina de la Kia bate Lamborghini, Ferrari si Porsche in prima sa reclama oficiala. Video

Cea mai noua masina de la Kia bate Lamborghini, Ferrari si Porsche in prima sa reclama oficiala. Video
  • O Kia capabila sa se bata, de la egal la egal, cu Porsche, Ferrari si Lamborghini?
  • Exista: fa cunostinta cu noua masina cu propulsie electrica pe nume EV6!
Distribuie pe Facebook

O Kia capabila sa se bata, de la egal la egal, cu Porsche, Ferrari si Lamborghini? Exista: fa cunostinta cu noua masina cu propulsie electrica pe nume EV6!

Anuntata inca de la mijlocul lunii trecute, insa prezentata in detaliu abia cu doar cateva zile in urma, la acestei saptamani curente, prima masina pe care compania Kia o construieste pe o arhitectura destinata exclusiv electricelor stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. In configuratia de top, pe nume EV6 GT, respectiva creatie va accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.5 secunde.

Kia EV6 - Poze noi

Kia EV6 - Poze noi

Performanta cu pricina reprezinta, de altfel, si principala tema a urmatorului clip de promovare, unde geamana gamei Hyundai Ioniq 5 se intrece, intr-o liniuta pe 400 de metri, cu produse precum Porsche 911 Targa 4, Ferrari Califonia T, Lamborghini Urus, McLaren 570S si Mercedes-AMG GT. Rezultatul duelului in cauza ii va soca pe multi, fara gluma sau exagerare.

Daca mai era nevoie, de precizat, inca o data, prima masina pe care compania Kia o construieste pe o arhitectura destinata exclusiv electricelor a pregatit un total de trei versiuni diferite. Pe langa varianta GT mentionata anterior, noul EV6 isi va mai intampina clientii alaturi de doua optiuni cu unul sau doua motoare sub capota si o baterie cu capacitatea de 58.0 ori 77.4 kWh, conform comunicatului de presa.

Geamana gamei Hyundai Ioniq 5 se mai mandreste, printre altele, si cu o lungime a caroseriei de pana la 4.695 de milimetri, un ampatament de 2.9 metri, autonomie de peste 510 kilometri, incarcare de la 10 la 80% in 18 minute, plus doua display-uri supradimensionate la interior.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Kia EV6 - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2021