Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cum arata in realitate

Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cum arata in realitate
  • Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor fi intampinati de trei sisteme de propulsie alternativa, marea batalie urmand a se da intre doua versiuni electrificate si o varianta suta la suta electrica.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile, cea de-a doua generatie a masinii comercializate de Kia sub denumirea de Niro stie, cu siguranta, cum sa se faca remarcata. Privita de la exterior, aceasta se remarca numaidecat prin aspectul neobisnuit al partii frontale, insa nici panourile de la nivelul montantilor posteriori - finisate intr-o alta culoare decat caroseria - nu vor trece intocmai neobservate; din contra.

Kia Niro

Kia Niro

De cealalta parte a portierelor, la interior, lista atractiilor principale debuteaza cu o pereche de display-uri color, una dintre unitatile respective avand ca scop afisarea instrumentelor de bord digitale si configurabile.

Totodata, cea de-a doua generatie a masinii comercializate de Kia sub denumirea de Niro a mai pregatit si un volan multifunctional cu design in numai doua spite, un sistem de infotainment de ultima ora - compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto - si diferite elemente realizate din material reciclate. Din peisaj nu lipsesc, inutil de spus, nici luminile ambientale sau rotita ce inlocuieste schimbatorul traditional de viteze.

Nota de plata nu ramane, similar dimensiunilor, decat o mare necunoscuta, ultimul detaliu elocvent din comunicatul de presa anuntand trei versiune de motorizare: o varianta HEV, una PHEV si una complet electrica.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Kia Niro
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2021