Cea mai noua masina de la Mazda e doar o Toyota rebranduita. Foto ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Mazda e doar o Toyota rebranduita. Foto ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Mazda e doar o Toyota rebranduita
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala a fost programata pentru 2022. Conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de sapte ani, actuala Mazda2 se pregateste sa paraseasca definitiv - pentru totdeauna, linia de asamblare. O noua generatie a subcompactei din Tara Soarelui Rasare va debuta insa chiar pe parcursul lui 2022 - un prototip complet necamuflat fiind surprins recent intr-o parcare din Europa.

Prima impresie? Dupa cum reiese si din urmatoarele zece imagini - realizate, la fata locului, de fotografii spion, respectiva masina nu va fi decat o versiune rebranduita a actualei Toyota Yaris.

Mazda2 - Poze spion

Mazda2 - Poze spion

Reteta caracteristica departamentului exterior cuprinde, prin urmare, daca mai era nevoie cumva de mentionat, inclusiv o grila frontala supradimensionata. Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici aripile laterale extrem de bine conturate sau blocurile optice posterioare cu design unic si eleronul proeminent destinat hayon-ului.

Urmatoarea generatie a subcompactei oferite sub numele de Mazda2 nu ramane - in schimb, decat un mare mister in ceea ce priveste interiorul. Si acesta ar putea fi insa influentat de Yaris.

Totodata, de la masina aflata in gama Toyota ar trebui sa fie preluat - printre altele, si sistemul de propulsie hybrid. Ramane de vazut daca fisa cu specificatii tehnice - ce cuprinde inclusiv o putere maxima de pana la 116 cai, livrata exclusiv rotilor de pe puntea fata, printr-o cutie cu variatie continua, va suferi vreo modificare.

Mazda2 - Poze spion

Sursa foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mazda2 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2021