Cea mai noua masina de la Mercedes are 313 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 - 0.8 la suta

Cea mai noua masina de la Mercedes are 313 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 - 0.8 la suta
  • Cea mai noua masina de la Mercedes are 313 cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 0.6 - 0.8 la suta
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba, in schimb, despre performantele in linie dreapta, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.1 secunde. Totodata, cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza maxima de 245 de kilometri pe ora.

Prezentata publicului larg inca din prima parte a anului 2021, actuala generatie a masinii comercializate de oficialii companiei Mercedes sub numele de C-Class se vinde la momentul de fata, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii.

Lista cu optiuni pusa la dispozitia potentialilor cumparatori este compusa, mai nou, si dintr-o varianta de motorizare oferita de producatorul cu sediul in Stuttgart sub indicativul C 300 e. Alaturi de un sistem de propulsie plug-in hybrid, compus dintr-o unitate turbo de doi litri si 204 cai, pe benzina, si un motor electric cu 129 de cai si o baterie uriasa, de 25.4 kWh, potrivit ultimelor detalii si informatii.

Mercedes C 300 e

Mercedes C 300 e

Respectiva solutie se traduce, aparent, in lumea reala, printr-o putere totala de 313 cai, printr-un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.1 secunde si, cu pedala de acceleratie la podea, printr-o viteza maxima de 245 de kilometri pe ora.

Aceeasi versiune 300 e a noului Mercedes C-Class mai promite, de asemenea, si un consum mediu de carburant de 0.6 - 0.8 la 100 de kilometri. Datorata, daca mai era cumva nevoie de o astfel de precizare, autonomiei extrem de impresionante, in modul de rulare suta la suta electric, pentru o masina cu un sistem de propulsie plug-in hybrid: 99 - 111 kilometri, spune compania producatoare.

Nota de plata porneste de la o suma de 56.168 de euro, cu potentialii cumparatori avand la dispozitie doua optiuni diferite la nivel de caroserie: atat o varianta sedan, cat si o configuratie break, cu 1.785 de euro mai scumpa, dupa cate se pare.

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes C 300 e
mai multe