A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste nota de plata, aceasta nu reprezinta decat un mare mister la momentul de fata.

Prezentata publicului larg in ultima parte a lunii trecute, mult anticipata generatie cu numarul cinci a gamei Mercedes C-Class a intrat de curand, zilele acestea, in productia de serie la fabrica din orasul german Bremen. Ulterior, noua masina de lux va fi asamblata si in regiunile Beijing din China, respectiv East London din Africa de Sud.

Oferita atat intr-o versiune Sedan, cat si intr-o varianta Break, preferata clientilor - cel putin atunci cand vine vorba despre lista de produse a companiei cu sediul in Stuttgart - se remarca numaidecat prin exteriorul care are ca sursa principala de inspiratie proaspat (re)lansatul S-Class.

Mercedes C-Class - Productie

Mercedes C-Class - Productie

De la limuzina dezvelita la inceputul toamnei anului 2020 au fost imprumutate si cateva caracteristici interioare, precum display-ul central menit sa inlocuiasca majoritatea comenzilor fizice. Asa cum era de asteptat, mult anticipata generatie cu numarul cinci a gamei Mercedes C-Class adopta un ecran color si pentru ceasurile de bord.

Sub capota, noua masina de lux a companiei cu sediul in Stuttgart a pregatit un set format exclusiv din motoare in patru pistoane, cu capacitati cilindrice de pana la doi litri si diverse forme de electrificare pentru o doza maxima de performanta si, daca mai era nevoie de precizat, eficienta.

In prima faza, mult anticipata generatie cu numarul cinci a gamei Mercedes C-Class isi va intampina clientii in cinci versiuni pe benzina si doua variante pe motorina, cu tehnologie MHEV in standard. Ulterior, noua masina de lux va primi si sisteme de propulsie PHEV, inclusiv unul cu o autonomie electrica absolut incredibila, de 100 de kilometri.

Noua masina de lux a companiei cu sediul in Stuttgart ramane doar o necunoscuta in ceea ce priveste pretul de vanzare, insa este bine de stiut ca primele exemplare vor ajunge in showroom-urile de pe Batranul Continent chiar pe parcursul lunilor urmatoare, inainte de sfarsitul verii curente.

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes C-Class - Productie
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2021