Cea mai noua masina de la Mercedes are 313 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 - 0.8 la suta. Cat costa

Cea mai noua masina de la Mercedes are 313 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 - 0.8 la suta. Cat costa
  • Cea mai noua masina de la Mercedes are 313 cai sub capota
  • Nu consuma decat 0.6 - 0.8 la suta
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a anului curent, mult anticipata generatie cu numarul cinci a masinii comercializate de Mercedes sub numele de C-Class se vinde, la momentul de fata, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse - zilele acestea, la dispozitia clientilor se afla, mai nou, si o varianta oferita sub indicativul 300 e, pusa in miscare un sistem de propulsie plug-in hybrid, evident.

Disponibila la preturi incepand de la aproximativ 53.937 de euro - daca vine cumva vorba despre piata din Germania, impresionanta reteta combina o unitate turbo de 2.0 litri si 204 cai, pe benzina, cu un motor electric cu 129 de cai si o baterie uriasa - de 25.4 kWh. Dupa cum mentionam si anterior.

Mercedes C 300 e

Mercedes C 300 e

Respectiva solutie se traduce, potrivit primelor informatii si detalii oficiale, printr-o putere totala de 313 cai, noul Mercedes C 300 e reusind - astfel, sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 6.1 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, masina prezentata publicului larg in urma cu numai o singura saptamana - chiar la sfarsitul lunii octombrie, atinge o viteza maxima de circa 245 de kilometri pe ora, se pare.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic culmineaza cu valoarea din dreptul consumului mediu: 0.6 - 0.8 litri de benzina la 100 de kilometri - asa cum precizam si anterior. Ce se datoreaza, inutil de mentionat, unei autonomii electrice de 99 - 111 kilometri, potrivit oficialilor companiei producatoare.

Oferita la preturi incepand de la o suma de 53.936,75 de euro, noua versiune 300 e caracteristica mult anticipatei generatii cu numarul cinci a masinii comercializate de Mercedes sub numele de C-Class se mai poate lauda - printre altele, si cu o lista cu dotari standard extrem de bogata. Mai precis, reteta variantei puse in miscare de un sistem de propulsie plug-in hybrid cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED, evident.

Seria vestilor bune continua cu jantele din aliaj pe 17 inch, climatizarea cu reglare automata a temperaturii. Plus transmisie automata cu noua rapoarte, pornire de la buton, franare autonoma de urgenta, asistent pentru mentinerea benzii de rulare, camera video pentru marsarier s.a.m.d.

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (56) Poze Mercedes-Benz C-Class
mai multe