Daca n-ai bani de S-Class, asta e masina ta. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

Daca n-ai bani de S-Class, asta e masina ta. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • Daca n-ai bani de S-Class, asta e masina ta
  • "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproximativ 43.540 de euro, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg chiar in prima parte a anului curent, mult anticipata generatie cu numarul cinci a celebrului Mercedes C-Class stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, respectiva masina reprezinta, in esenta, un S-Class in miniatura, atat din punct de vedere estetic, cat si tehnologic.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la o suma de 43.540 de euro, dupa cum precizam si anterior, aceeasi reteta a pregatit cateva surprize majore si la nivelul gamei de motorizari.

Intr-o alta ordine de idei, noul Mercedes C-Class isi va intampina potentialii clienti exclusiv in compania unor unitati cu patru cilindri in linie si capacitatea de pana la doi litri. Cu mentiunea ca fiecare motor, fie el pe benzina sau motorina, va dispune de un sistem micro-hibrid pentru un plus de performanta si, evident, eficienta.

Totodata, respectiva masina nu ofera decat o transmisie automata cu noua trepte de viteza daca vine, cumva, vorba despre optiunile in materie de cutie, in timp ce prezenta tractiunii integrale difera de la caz la caz.

Mult anticipata generatie cu numarul cinci a celebrului Mercedes C-Class nu se lasa mai prejos nici la nivel de dotari disponibile. Farurile capabile sa proiecteze diferite simboluri pe asfalt, display-ul central de tip tableta, instrumentele de bord digitale si masajul pentru scaunele fata se numara printre principalele puncte de atractie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2021