Cea mai noua masina de la Nissan e diferita de tot ce ofera japonezii acum, pe piata europeana. Cat costa

Cea mai noua masina de la Nissan e diferita de tot ce ofera japonezii acum, pe piata europeana. Cat costa
  • Cea mai noua masina de la Nissan e diferita...
  • ... de tot ce ofera japonezii acum, pe piata europeana
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu diagonala de 12.3 inch.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima jumatate a lui 2021, cea mai recenta generatie a celebrei game vandute de compania Nissan sub numele de Qashqai isi intampina clientii, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile oferite de binecunoscutul producator auto nipon se numara, mai nou, si o varianta comercializata sub indicativul E-Power, alaturi de un motor electric proiectat sa livreze persoanei de la volan undeva in jurul a 190 de cai putere.

Nissan Qashqai E-Power

Nissan Qashqai E-Power

Respectiva reteta continua cu o unitate de 1.5 litri si aproximativ 158 CP, utilizata exclusiv ca generator, SUV-ul disponibil, pe piata din Germania, la preturi incepand de la 41.360 de euro propunandu-si sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp deloc neglijabil, de 7.9 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la viteza de 170 de kilometri pe ora, fisa cu specificatii tehnice incheindu-se cu un consum mediu de carburant de 5.3 - 5.4 litri de benzina la 100 de kilometri.

Aceeasi varianta cunoscuta sub denumirea de Qashqai E-Power se mai poate lauda si cu trei niveluri diferite de echipare, inclusiv meniul caracteristic versiunii de baza N-Connecta beneficiind, in standard, de faruri, stopuri si chiar proiectoare de ceata cu tehnologie LED. Nu lipsesc din meniu, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, nici jantele din aliaj pe 18 inch, camera de 360 de grade, display-ul central cu o diagonala de 12.3 inch, instrumentele de bord digitale.

Nissan Qashqai E-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Nissan Qashqai E-Power
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2022