Oficial: Noua masina de la Nissan e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata europeana

Oficial: Noua masina de la Nissan e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata europeana
  • Oficial: Noua masina de la Nissan...
  • ... e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata europeana
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor descoperi un motor electric ce dezvolta 190 de cai putere - acestuia alaturandu-i-se cu benzinar turbo cu trei cilindri in linie si o capacitate de 1.5 litri, ce actioneaza exclusiv ca generator.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de-un an, actualul Qashqai nu se vinde - zilele acestea, decat intr-o singura varianta de motorizare, masina ce are ca adversari principali nume precum Volkswagen Tiguan fiind disponibila numai intr-o versiune 1.3 DIG-T Mild-Hybrid cu 140 sau 158 CP in dotare. Situatia se va schimba insa extrem de curand - in perioada imediat urmatoare, Nissan planuind sa lanseze pana la sfarsitul verii lui 2022 o noua optiune, pe nume E-Power.

Nissan Qashqai E-Power

Nota de plata nu reprezinta, momentan, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, dar respectiva configuratie va fi pusa in miscare - potrivit primelor detalii si informatii oficiale, de un motor electric sinonim cu circa 190 de cai putere.

Acelasi Nissan Qashqai va mai dispune - in varianta de motorizare comercializata sub indicativul E-Power, si de un benzinar turbo cu trei cilindri in linie, caracterizat de o capacitate de 1.5 litri si un total de 158 CP, ce actioneaza exclusiv ca generator - se mai precizeaza intr-un comunicat de presa. Atat timpul specific misiunii 0 - 100 de kilometri pe ora, cat si valoarea trecuta in dreptul vitezei maxime vor fi anuntate ulterior, pe masura ce startul vanzarilor si livrarilor se va apropia.

Respectiva versiune a masinii ce are ca rivali principali nume precum Volkswagen Tiguan ar trebui sa beneficieze - asemeni celorlalte optiuni si configuratii, de faruri adaptive cu LED, de instrumente de bord digitale, de instalatie audio Bose etc.

Nissan Qashqai E-Power

Nissan Qashqai E-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Nissan Qashqai E-Power
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2022