Cea mai noua masina de la Nissan e diferita de tot ce ofera japonezii acum, pe piata europeana. Cat costa in Romania

Cea mai noua masina de la Nissan e diferita de tot ce ofera japonezii acum, pe piata europeana. Cat costa in Romania
  • Cea mai noua masina de la Nissan e diferita de tot ce ofera japonezii acum, pe piata europeana
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu diagonala de opt inch.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima jumatate a lui 2021, cea mai recenta generatie a celebrei game vandute de compania Nissan sub numele de Qashqai isi intampina clientii, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile oferite de binecunoscutul producator auto nipon se regaseste, mai nou, si o varianta comercializata sub denumirea E-Power, alaturi de un motor electric proiectat sa livreze persoanei de la volan undeva in jurul a 190 de cai putere.

Nissan Qashqai E-Power

Nissan Qashqai E-Power

Respectiva reteta continua cu o unitate de 1.5 litri si aproximativ 158 CP, utilizata exclusiv ca generator, SUV-ul disponibil si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 38.890 de euro, propunandu-si sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 7.9 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la viteza de 170 de kilometri pe ora, fisa cu specificatii tehnice incheindu-se cu un consum mediu de carburant de 5.3 - 5.4 litri de benzina la 100 de kilometri.

Aceeasi savoare cunoscuta sub denumirea de Qashqai E-Power se mai poate lauda si cu patru niveluri diferite de echipare, inclusiv meniul caracteristic aromei de baza Acenta punand la dispozitia cumparatorilor o echipare standard formata din faruri, stopuri si chiar proiectoare de ceata cu LED. Nu lipsesc din peisaj, mai mult ori mai putin surprinzator, nici jantele din aliaj pe 18 inch, camera video pentru marsarier, display-ul central cu diagonala de opt inch sau climatizarea cu reglare automata, pe doua zone.

Nissan Qashqai E-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Nissan Qashqai E-Power
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2022