Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum. Cat costa in Romania

Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum. Cat costa in Romania
  • Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus climatizare automata - potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape 12 luni, cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Opel sub denumirea de Mokka se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara chiar si varianta cu propulsie suta la suta electrica, pe nume Mokka-e.

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 33.830 de euro, respectiva masina ofera un motor cu 136 de cai putere.

Opel Mokka

Opel Mokka

Fisa cu specificatii tehnice a primului Opel Mokka-e din istorie cuprinde inclusiv o baterie cu capacitatea de 50 kWh, astfel ca autonomia totala urca pana la 322 de km/h. De cealalta parte, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza undeva in jurul a noua secunde, pe cand viteza maxima nu depaseste, aparent, 150 km/h.

In ceea ce priveste dotarea standard, respectiva masina ofera atat farurile cu LED, cat si climatizarea automata fara niciun fel de costuri suplimentare.

Aceeasi reteta de 33.835 de euro a versiunii comercializate de Opel sub denumirea de Mokka-e cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 16 inch, plus avertizare la pastrarea benzii de mers. Varianta in cauza se mai poate lauda - de asemenea, si cu doua display-uri color: unul pentru radio, altul pentru instrumentele de bord.

Vopseaua metalizata, plafonul de culoare neagra, dar si scaunele fata cu functie de incalzire se afla, in schimb, printre optionalele respectivei masini.

Opel Mokka

Opel Mokka

Opel Mokka

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Opel Mokka
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2021