Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum. FOTO ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Opel e diferita de tot ce vand nemtii acum
  • Aceasta ofera inclusiv o versiune complet electrica
Distribuie pe Facebook

Asamblata pe platforma CMP a Grupului PSA Peugeot Citroen, aceasta ofera inclusiv o versiune complet electrica.

Jumatatea saptamanii cu numarul patru a lunii iunie marcheaza debutul unei noi generatii a celebrului SUV de clasa subcompacta Opel Mokka, cea mai recenta iteratie a masinii care concureaza impotriva unor produse precum Nissan Juke sau Renault Captur fiind prezentata oficial in urma cu doar cateva momente.

Disponibila la vanzare chiar inainte de sfarsitul verii curente, aceasta se remarca numaidecat printr-un design indraznet la nivelul caroseriei cu cinci portiere in dotare, ce imprumuta diferite elemente de la conceptul GT X Experimental - prezentat pentru prima oara in cursul anului 2018.

Opel Mokka

In ceea ce priveste reteta specifica departamentului interior, noua generatie Opel Mokka impresioneaza in special prin configuratia cu doua display-uri color, dintre care unul destinat afisarii instrumentelor digitale de bord. Numarul redus de comenzi fizice ii confera la randul lui un aspect futurist SUV-ului subcompact.

Proiectata pentru a rivaliza cu Renault Captur si Nissan Juke, masina prezentata miercuri are o lungime de numai 4.15 metri, fiind astfel cu 125 de milimetri mai scurta decat anterior - in schimb, ampatamentul a crescut cu 2 mm, in timp ce capacitatea portbagajului se ridica la 350 de litri.

Sub capota, cea recenta generatie a celebrului SUV de clasa subcompacta Opel Mokka propune o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, ale caror specificatii tehnice lipsesc cu desavarsire la momentul de fata. Nu ca ar conta in vreun fel: initial, clientii vor putea opta exclusiv pentru o versiune 100% electrica.

Aceasta mixeaza un propulsor de 136 CP si 260 Nm cu o baterie de 50 kWh, masina comercializata sub numele de Mokka-e promitand sa parcurga pana la 322 de kilometri cu o singura incarcare - in modul de rulare Normal, potrivit normelor WLTP, se precizeaza in comunicatul de presa.

Noua generatie Opel Mokka dispune inclusiv de nenumarate tehnologii de top, printre care si camera spate de 180 de grade ori faruri cu matrice de LED-uri. De asemenea, nu lipsesc din meniu nici pilotul automat adaptiv, asistentul pentru recunoasterea semnelor de circulatie, aplicatiile Apple CarPlay / Android Auto etc.

Opel Mokka

Opel Mokka

Opel Mokka

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Opel Mokka
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2020