Cea mai noua masina lansata in Romania costa peste 50.000 de euro. Cu tichetul Rabla insa, nu mai platesti decat 39.734 de euro

Cea mai noua masina lansata in Romania costa peste 50.000 de euro. Cu tichetul Rabla insa, nu mai platesti decat 39.734 de euro
  • Cea mai noua masina lansata in Romania costa peste 50.000 de euro
  • Cu tichetul Rabla insa, nu mai platesti decat 39.734 de euro
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 17 inch. Plus instrumente de bord digitale si configurabile.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an - inca de la finalul toamnei trecute, cea mai recenta generatie a nonconformistei masini comercializate de Kia sub numele de Niro a fost lansata recent, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la circa 51.203 euro - daca vine vorba, cumva, despre varianta cu propulsie suta la suta electrica.

Kia Niro EV - Galerie foto

Multumita insa programului Rabla Plus, clientii si cumparatorii respectivei versiuni - disponibila, la vanzare, alaturi de un motor cu 204 cai pe puntea fata, nu vor achita decat 39.734 de euro pentru configuratia de baza.

Oferita sub indicativul Classic, cea mai ieftina optiune a noii Kia Niro EV dispune, in standard, si de jante din aliaj pe 17 inch, de senzori de parcare spate, de lumini de zi cu LED. Plus instrumente de bord digitale si configurabile, camera video pentru marsarier, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, un display central cu o diagonala de opt inch.

Acompaniata de o baterie cu o capacitate de 64.8 kWh, respectiva masina promite sa parcurga pana la 460 de kilometri cu o singura incarcare, potrivit primelor detalii si informatii oficiale prezentate publicului larg.

Daca vine vorba - in schimb, despre performante, noua generatie Kia Niro EV isi va impresiona proprietarii in special prin cele 7.8 secunde necesare rezolvarii eternei probleme a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului va urca pana la 167 de kilometri pe ora - presupunand ca mai era necesara o astfel de precizare.

Kia Niro EV - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Kia Niro EV - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 August 2022