Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.0 - 1.1 la suta. Cat costa

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.0 - 1.1 la suta. Cat costa
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 1.0 - 1.1 la suta. Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii - potrivit datelor de pe site-ul importatorului local.

Prezentata publicului larg inca din prima parte a verii trecute - in urma cu mai bine de jumatate de an, cea mai recenta generatie a celebrei masini comercializate de Opel se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta PHEV - ce combina o unitate de 1.6 litri si 150 de cai, pe benzina, cu un motor electric de 110 cai si o baterie de 12.4 kWh, conform fisei tehnice.

Opel Astra

Opel Astra

Opel Astra

Disponibila si pe piata din Romania - la preturi incepand de la o suma de 33.080 de euro, respectiva reteta continua cu o putere totala de 180 de cai, livrata rotilor prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte. Drept urmare, cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 7.6 secunde - anunta compania producatoare.

Viteza maxima urca - in schimb, pana la 225 de kilometri pe ora, principala atractie a variantei Opel Astra PHEV constand insa - fara doar si poate, in consumul mediu de carburant, de numai 1.0 - 1.1 litri de benzina la 100 de kilometri. Performanta ce se datoreaza in special unei autonomii electrice imposibil de neglijat, cu versiunea mentionata si anterior parcurgand circa 59 - 60 de kilometri in modul de rulare cu zero emisii, aparent.

Reteta caracteristica respectivei masini cuprinde inclusiv o lista cu dotari standard extrem de bogata, compusa - dupa cum precizam si la inceputul acestui material, si din faruri cu LED. Plus jante din aliaj pe 17 inch, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, instrumente de bord digitale si configurabile, volan in trei spite, ecran central de zece inch.

Opel Astra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Opel Astra
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2022