Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.2 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.2 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota
  • Nu consuma insa decat 1.2 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv o pereche de faruri cu LED. Plus instrumente de bord digitale si climatizare cu reglare automata a temperaturii pe doua zone.

Prezentata publicului larg acum mai bine de jumatate de an, mult anticipata generatie cu numarul trei a masinii comercializate sub denumirea de Peugeot 308 se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta HYBRID 180 e-EAT8, acompaniata de un sistem PHEV.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 33.600 de euro, aceasta combina o unitate de 1.6 litri si 150 de cai, pe benzina, cu un motor electric de 110 cai si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 12.44 kWh. Dupa cum scrie si in brosura oficiala.

Peugeot 308 - Galerie foto

Respectiva solutie se traduce printr-o putere maxima de pana la 180 de cai, mult anticipata generatie cu numarul trei a masinii comercializate sub denumirea de Peugeot 308 reusind, cu pedala de acceleratie la podea, sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 7.6 secunde. Consumul de carburant: 1.2 litri la 100 de kilometri, aparent.

Aceeasi varianta pe nume HYBRID 180 e-EAT8 se mai poate lauda, printre altele, si cu o dotare standard extrem de bogata, cu reteta caracteristica respectivei versiuni cuprinzand inclusiv o pereche de faruri cu LED. Plus jante pe 17 inch si transmisie automata cu opt trepte de viteza.

Totodata, mult anticipata generatie cu numarul trei a masinii comercializate sub denumirea de Peugeot 308 va mai oferi, in schimbul sumei de 33.619 euro, si senzori de parcare spate, dar si un display central cu diagonala generoasa de zece inch. Din peisaj nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale, climatizarea pe doua zone etc.

Peugeot 308 - Galerie foto

Peugeot 308 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (127) Poze Peugeot 308 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2021