Soferii de Golf isi vor scoate masinile la vanzare. Cum arata in realitate noul Peugeot 308

Soferii de Golf isi vor scoate masinile la vanzare. Cum arata in realitate noul Peugeot 308
  • Soferii de Golf isi vor scoate masinile la vanzare
  • Cum arata in realitate noul Peugeot 308
Distribuie pe Facebook

Segmentul automobilelor de clasa compacta are un nou rege. Cel putin atunci cand vine vorba despre departamentul estetic.

Surprins partial necamuflat la inceputul lunii curente, in timpul unui transport necunoscut, noul Peugeot 308 a renuntat la ale sale secrete doar cateva zile mai tarziu. Cand a uimit o lume intreaga, in special prin prisma ingredientelor specifice retetei de la nivel vizual, daca mai era necesara o astfel de mentiune.

Privit din fata, rivalul actualului Volkswagen Golf iese numaidecat in evidenta prin grila de dimensiuni generoase a radiatorului. Flancata de faruri inguste si lumini de zi pe verticala, ce au ca sursa de inspiratie coltii de leu.

Acelasi Peugeot 308 de generatie a treia se mai remarca - la exterior - si prin mai multe elemente laterale extrem de bine conturate, plus stopuri fumurii unite de-o banda finisata intr-un negru lucios. La interior, in schimb, lista atractiilor principale debuteaza cu cele doua display-uri color caracteristice plansei de bord.

Respectivul meniu mai cuprinde si un volan cu doua spite, si unele comenzi tactile. De asemenea, rivalul actualului Volkswagen Golf a pregatit inclusiv cateva butoane fizice, facilitand astfel accesul anumitor dotari.

Construit pe o versiune imbunatatita a platformei EMP2, noul Peugeot 308 isi va intampina clientii alaturi de doua motoare conventionale: 1.2 PureTech - in trei cilindri - de 110 ori 130 CP si 1.5 BlueHdi, in patru pistoane, de 130 CP. Lor li se vor alatura un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 180 sau 225 CP sub capota.

In plan tehnologic, rivalul actualului Volkswagen Golf promite faruri cu matrice de LED-uri, camera de 360 de grade, scaune fata cu masaj, instalatie audio de la Focal, pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2021