Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.3 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.3 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 180 de cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 1.3 la suta
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba, in schimb, despre durata sprintului de la 0 la 100 km/h, respectivul exercitiu isi gaseste rezolvarea in aproximativ 8.2 secunde - potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Prezentata lumii intregi acum mai bine de jumatate de an - inca de la inceputul lui martie 2023, cea mai recenta generatie a extravagantei masini comercializate de compania Peugeot sub numele de 508 se vinde, zilele acestea, intr-o larga varietate de savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse la dispozitia cumparatorilor regasindu-se - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, inclusiv o varianta disponibila sub indicativul 508 Plug-in Hybrid 180 e-EAT8, alaturi de un propulsor turbo in patru cilindri, de 1.598 de centimetri cubi, pe benzina.

Peugeot 508 Facelift - Galerie foto

Unitatii mentionate anterior i se alatura atat un motor electric, cat si o baterie litiu-ion cu capacitatea 12.4 kWh - conform fisei cu specificatii de ordin tehnic, solutia cu pricina traducandu-se printr-o putere maxima de 180 CP, livrata exclusiv puntii fata prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte. Astfel - cu acceleratia la podea, clasica misiune 0 - 100 de kilometri pe ora se va incheia in 8.2 secunde, acul vitezometrului continuandu-si insa apoi incursiunea pana la 230 km/h.

Oferita si pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la circa 47.700 de euro, cea mai noua versiune a proaspat relansatului Peugeot 508 pluseaza cu un consum de carburant de 1.3 litri la 100 de kilometri - secretul acestei performante constand in autonomia, in modul de rulare EV, de 48 - 55 de kilometri. Cat despre continutul listei cu dotari standard, din peisaj nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici farurile cu matrice de LED-uri, jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch, camera video pentru mersul in marsarier, climatizarea cu reglare pe doua zone, limitatorul de viteza.

Peugeot 508 Facelift - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (274) Poze Peugeot 508 Facelift - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2023