Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de faruri cu matrice de LED-uri. Plus asistent pentru vederea pe timp de noapte.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani, inca de la finalul lui februarie 2018, cea mai recenta generatie a impresionantului produs comercializat de compania Peugeot sub numele de 508 a revenit de curand - chiar zilele acestea, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: francezii au lansat recent, la sfarsitul saptamanii trecute, o versiune mult imbunatatita a gamei proiectate special pentru a concura impotriva unor rivali precum Volkswagen Passat, respectivul autoturism de dimensiuni medii fiind asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, peste doar cateva luni, incepand din vara, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei.

Peugeot 508 Facelift

Peugeot 508 Facelift

Nota de plata a modelului cu pricina nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - conducerea celebrului constructor de masini din Hexagon anuntand, in schimb, nenumarate elemente vizuale noi, lista detaliilor modificate de specialistii departamentului de design cuprinzand inclusiv spoilerele fata / spate ori tunelul central. Daca vine vorba, in schimb, despre propulsoarele de sub capota, cumparatorii vor putea opta, in continuare, pentru un benzinar de 1.2 litri si undeva in jurul a 130 CP, cu doar trei cilindri in linie, un diesel cu o capacitate de 1.499 de centimetri cubi, dar o putere similara cu a unitatii mentionate anterior, un sistem PHEV disponibil in trei variante diferite de performanta - cu 180, 225 sau 360 de cai.

Cea mai recenta iteratie a spectaculosului autoturism oferit de francezii de la Peugeot sub denumirea de 508 se bucura in standard - indiferent de motorizarea aleasa, de o transmisie in opt rapoarte, cu doua pedale, livrarea valorilor inscrise in fisa cu tehnica realizandu-se exclusiv catre rotile de pe puntea fata, exceptie facand versiunea 360 CP, comercializata sub indicativul PSE, alaturi de tractiune integrala. Din peisaj nu lipsesc nici farurile cu matrice de LED-uri, jantele din aliaj - insotite de un diametru de pana la 20 de inch, tapiteria realizata din piele Nappa ori Alcantara, scaunele cu functie de masaj, asistentul pentru vederea pe timp de noapte, boxele de la Focal.

Peugeot 508 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Peugeot 508 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2023