Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 225 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.3 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 225 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.3 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 225 de cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 1.3 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu diagonala de 10.0 inch.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima parte a primaverii trecute, cea dintai generatie a modelului oferit de compania Citroen sub numele de C5 X se vinde - zilele acestea, in numeroase savori si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul francez la dispozitia clientilor sai se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta plug-in hybrid, respectivul autoturism beneficiind de serviciile unui propulsor turbo cu o capacitate cilindrica de 1.598 de centimetri cubi.

Citroen C5 X

Citroen C5 X

Disponibila si pe piata din Romania - in schimbul unei sume minime de circa 46.900 de euro, versiunea PHEV a berlinei cu alura de fastback si garda la sol demna de un crossover pluseaza cu un motor electric si o baterie de 12.4 kWh, persoana aflata in spatele volanului urmand a experimenta, prin urmare, o putere maxima de pana la 225 CP. De unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 7.9 secunde, potrivit primelor informatii, date si detalii anuntate de marca din Hexagon.

Respectiva reteta continua cu o transmisie automata in opt rapoarte, tractiune fata si - cel mai important element, un consum mediu de carburant de numai 1.3 litri la 100 de kilometri. Din peisaj nu lipsesc, ba dimpotriva, nici echipamentele moderne, pana si aroma de baza pe nume Feel Pack bucurandu-se, in standard, de faruri cu LED, de jante pe 19 inch, de suspensie activa, cu amortizare hidraulica progresiva, de ceasuri de bord digitale, scaune Advanced Comfort, display central cu diagonala de 10.0 inch.

Citroen C5 X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Citroen C5 X
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2022