Cea mai noua masina de la Citroen e diferita de tot ce se vinde acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Citroen e diferita de tot ce se vinde acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Citroen e diferita de tot ce se vinde acum, pe piata
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Rezultata in urma combinatiei dintre un SUV, o berlina si-un break, impresionanta creatie a francezilor promite s-ajunga in showroom-uri inainte de sfarsitul anului 2021.

Anuntata in urma cu doar patru zile - prin intermediul unui scurt material video, publicat chiar la sfarsitul saptamanii trecute, cea mai noua masina a francezilor de la Citroen a renuntat deja la toate secretele sale de ordin tehnic si estetic. Dezvelita in cursul acestei dimineti, impresionanta creatie comercializata sub denumirea de C5 X combina eleganta unei berline cu dinamismul unui break si postura ridicata a unui SUV, conform companiei producatoare.

Lista atractiilor exterioare culmineaza cu farurile nonconformiste, insa nici capota bombata a motorului, aripile atent sculptate sau, de ce nu, luneta flancata de doua elerone nu vor trece intocmai neobservate.

Citroen C5 X

Citroen C5 X

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, mult anticipatul Citroen C5 X a pregatit doua display-uri supradimensionate, plus nenumarate comenzi fizice. In plus, din peisaj nu lipsesc nici volanul multifunctional cu parte inferioara plata, dar nici scaunele Advanced Comfort, afisajul pe parbriz, instrumentele de bord digitale si configurabile, sistemul de infotainment de ultima generatie, comenzile vocale, iar exemplele ar putea continua la nesfarsit.

Sub capota, francezii promit o gama variata de motorizari pe benzina, la care se va adauga un hybrid de tip plug-in cu pana la 225 de cai putere si putin peste 50 de kilometri autonomie in modul complet electric.

Programata sa ajunga in showroom-uri inainte ca anul 2021 sa devina istorie, cea mai noua masina a francezilor de la Citroen masoara 4.805 milimetri in lungime, in timp ce latimea se invarte in jurul valorii de 1.865 de milimetri. Totodata, aceeasi impresionanta creatie comercializata sub denumirea de C5 X mai are de anuntat si o inaltime de aproximativ de 1.485 de milimetri, pe cand capacitatea portbagajului este de 545 de litri, conform companiei producatoare.

Citroen C5 X

Citroen C5 X

Citroen C5 X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Citroen C5 X
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2021