Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 245 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.6 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 245 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.6 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 245 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.6 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt luni, inca din prima parte a toamnei anului trecut, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute sub numele de Seria 2 Active Tourer isi intampina cumparatorii - zilele acestea, in diferite savori si configuratii. Printre optiunile puse de BMW la dispozitia clientilor sai se numara - mai nou, si o aroma comercializata sub denumirea (de) 225e xDrive, impreuna cu o motorizare turbo in numai trei cilindri.

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto

Unitatii cu o capacitate de doar 1.499 de centimetri cubi, pe benzina, i se alatura un motor electric si o baterie de 14.2 kWh, respectiva versiune - disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproximativ 42.600 de euro, dupa cate se precizeaza si pe siteul importatorului local, oferind astfel un total de 245 de cai. Livrat exclusiv rotilor de pe ambele punti, printr-o cutie automata.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.7 secunde, acul vitezometrului promitand sa isi continue ulterior incursiunea pana la o viteza maxima de 195 kilometri pe ora - mentioneaza oficialii companiei producatoare. Principalul punct de atractie consta insa - inutil de adaugat, in consumul mediu de carburant, de 0.6 - 0.8 kilometri la 100 de kilometri, conform fisei (cu specificatii) tehnice.

Aceeasi reteta caracteristica noii variante BMW 230e xDrive Active Tourer continua cu o autonomie - in modul electric, de 83 - 92 de kilometri, cu faruri, plus stopuri cu LED, cu vopsea uni, jante pe 16 inch, tapiterie din stofa, senzori de parcare, camera pentru marsarier, un display curbat masiv, impartit in doua zone de lucru diferite si instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii. Printre altele.

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (377) Poze BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2022