Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 292 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 2.0 - 2.6 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 292 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 2.0 - 2.6 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 292 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 2.0 - 2.6 la suta
  • Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 18 inch, plus tapiterie din piele sintetica si scaune sport pentru ocupantiilor locurilor fata
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 18 inch, plus tapiterie din piele sintetica si scaune sport pentru ocupantii locurilor fata.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul verii anului 2021, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de BMW sub numele de X3 se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se afla si o varianta comercializata sub denumirea de xDrive30e, in compania unui sistem de propulsie de tip plug-in hybrid.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 59.500 de euro, respectiva masina combina o unitate I4 turbo de doi litri si 184 CP, pe benzina, cu un motor electric de 109 CP si o baterie litiu-ion de 11.15 kWh.

BMW X3 si X3 M Facelift

BMW X3 si X3 M Facelift

Aceeasi versiune xDrive30e a noului BMW X3 Facelift se mai poate lauda, in plus, si cu o transmisie automata cu opt rapoarte, un sistem de tractiune integrala fiind - la randul lui, oferit in standard. Prin urmare, varianta acompaniata de un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid promite sa rezolve problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.1 secunde.

Totodata, cu pedala de acceleratie la podea, respectiva masina atinge o viteza de top de 210 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu variaza intre 2.0 si 2.6 la 100 de kilometri, deloc rau tinand cont de cei pana la 292 CP de sub capota.

Seria vestilor bune continua cu dotarea extrem de bogata, printre echipamentele incluse in reteta de 59.560 de euro regasindu-se si farurile cu LED, dar si setul de jante pe 18 inch. Acelasi meniu mai cuprinde si o tapiterie din piele sintetica, plus scaune sport pentru ocupantii locurilor fata, aer conditionat cu reglare automata a temperaturii, servicii BMW ConnectedDrive.

BMW X3 si X3 M Facelift

BMW X3 si X3 M Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze BMW X3 si X3 M Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 August 2021