Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 313 cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.5 - 0.6 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 313 cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.5 - 0.6 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 313 cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.5 - 0.6 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de sapte saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui martie, cea mai recenta generatie a celebrului model comercializat de compania Mercedes sub denumirea de GLC Coupe se vinde - zilele acestea - in nenumarate variante si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de oficialii legendarului producator german la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator - si o versiune disponibila sub indicativul 300 e 4Matic, respectivul automobil bucurandu-se de serviciile unei motorizari de 2.0 litri si undeva in jurul 204 CP.

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Unitatii cu patru cilindri in linie, pe benzina, i se alatura un motor electric de 136 CP si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 31.2 kWh, sistemul de propulsie prezent sub capota autoturismului mentionat si anterior urmand sa livreze rotilor de pe ambele punti - potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic - o putere maxima de 313 CP. De unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea - intr-un timp de aproximativ 6.7 secunde, acul vitezometrului continuandu-si mai apoi incursiunea, conform primelor informatii si detalii acordate publicitatii, pana la o viteza de top de 220 de kilometri pe ora.

Oferita si pe piata din Romania, in schimbul unei sume minime de 78.337 de euro, reteta caracteristica noului Mercedes GLC 300 e 4Matic Coupe se mai poate lauda - de asemenea - si cu un consum mediu de carburant de numai 0.5 - 0.6 litri la 100 de kilometri, cu secretul acestei impresionante performante constand, mai mult ori mai putin surprinzator, in autonomia de 119 - 131 de kilometri a modului de rulare EV. Seria vestilor bune se incheie, in cele din urma. cu o echipare standard extrem de spectaculoasa, compusa - printre altele - si din faruri cu LED, si din instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii etc.

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Mercedes GLC Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2023