Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 335 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.4 - 0.5 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 335 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.4 - 0.5 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 335 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.4 - 0.5 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de sapte saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui martie, cea mai recenta generatie a celebrului model comercializat de compania Mercedes sub denumirea de GLC Coupe se vinde - zilele acestea - in nenumarate variante si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de oficialii legendarului producator german la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai mult ori mai putin surprinzator - si o savoare disponibila sub indicativul 300 de 4Matic, respectivul autoturism bucurandu-se de serviciile unei motorizari de 1.993 de centimetri cubi si undeva in jurul a 197 CP.

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Unitatii cu numai patru cilindri in linie - pe motorina - i se alatura un motor electric de 136 CP si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 31.2 kWh, sistemul de propulsie prezent sub capota automobilului mentionat si anterior urmand sa livreze rotilor de pe ambele punti, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic, o putere maxima de 335 CP. De unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de aproximativ 6.4 secunde, acul vitezometrului continuandu-si mai apoi incursiunea - potrivit primelor informatii si detalii acordate publicitatii - pana la o viteza de top de 219 kilometri pe ora.

Oferita si pe piata din Romania, in schimbul unei sume minime de 78.577 de euro, reteta caracteristica noului Mercedes GLC 300 de 4Matic Coupe se mai poate lauda - printre altele - si cu un consum mediu de carburant de doar 0.4 - 0.5 litri la 100 de kilometri, secretul acestei impresionante performante constand, mai mult sau mai putin surprinzator, in autonomia de 113 - 130 de kilometri a modului de rulare EV. Seria vestilor bune se incheie - in cele din urma - cu o echipare standard extrem de spectaculoasa, compusa, printre altele, si din faruri cu tehnologie LED, si instalatie de climatizare cu reglare automata etc.

Mercedes GLC Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Mercedes GLC Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2023