Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 390 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 2.4 - 2.8 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 390 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 2.4 - 2.8 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 390 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 2.4 - 2.8 la suta
  • Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch. Plus hayon cu actionare electrica, tapiterie din piele si ceasuri de bord digitale
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch. Plus hayon cu actionare electrica, tapiterie din piele si ceasuri de bord digitale.

Prezentata publicului larg la inceputul anului curent, cea mai recenta iteratie a masinii oferite de Volvo sub numele de XC60 se vinde, zilele acestea, in numeroase variante si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, in prezent, si o versiune Recharge T8, acompaniata de un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 390 de cai pe ambele punti.

Volvo XC60 Facelift

Disponibila pe piata din Romania la preturi incepand de la aproximativ 69.000 de euro, respectiva reteta combina un motor electric si o unitate supraalimentata de doi litri, pe benzina, pentru un sprint 0 - 100 de kilometri pe ora in 5.5 secunde.

Aceeasi fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu o viteza maxima limitata la 180 de kilometri pe ora, principalul element de atractie constand insa, fara doar sau poate, in valoarea din dreptul consumului mediu de carburant. De 2.4 - 2.8 litri la 100 de kilometri, conform informatiilor si detaliilor din brosura publicata pe site-ul importatorului local, bineinteles.

Volvo XC60 Facelift

Seria vestilor bune se incheie cu echiparea standard extrem de bogata, noul Volvo XC60 Recharge T8 oferind, fara costuri suplimentare, inclusiv faruri cu tehnologie LED, plus trapa panoramica si, deloc surprinzator, hayon cu actionare electrica.

Totodata, aceeasi reteta comercializata, pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproximativ 69.000 de euro mai cuprinde si instrumente de bord digitale, dar si tapiterie din piele. Din peisaj nu lipsesc, printre altele, jantele din aliaj pe 19 inch, incarcarea wireless a telefonului mobil, luminile ambientale, climatizarea cu reglare automata, sistemul de audio de inalta fidelitate.

Volvo XC60 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volvo XC60 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2021