Cel mai vandut Volvo din 2020 a primit un facelift. Cum arata noul model

Cel mai vandut Volvo din 2020 a primit un facelift. Cum arata noul model
  • Cel mai vandut Volvo din 2020 a primit un facelift
  • Cum arata noul model
Distribuie pe Facebook

Startul productiei a fost programat pentru sfarsitul acestei primaveri, astfel ca primele exemplare vor ajunge pe strazi inainte ca anul curent sa devina istorie.

Numarul unu in topul celor mai vandute modele de la Volvo in 2020, actualul XC60 a primit, de curand, un binemeritat facelift. Tinand insa cont ca vorbim deja despre o reteta extrem de reusita, mai ales din punct de vedere comercial, imbunatatirile operate de specialistii companiei producatoare sunt extrem de limitate.

Privit de la exterior spre interior, noul automobil se remarca printr-o grila frontala usor redesenata, de un tratament similar bucurandu-se, totodata, si spoilerul fata, conform primelor informatii.

Volvo XC60 Facelift

Meniul vizual continua cu cateva optiuni proaspete pentru nuantele caracteristice caroseriei, jantele din aliaj, dar si materialele din cabina, unde gama XC60 Facelift a pregatit si o tapiterie textila speciala, City Weave. Cel mai vandut model de la Volvo din 2020 a mai primit, in plus, si un sistem de infotainment bazat pe Android.

La momentul de fata, specificatiile tehnice ale noului automobil reprezinta doar o necunoscuta, drept pentru care reamintim ca versiunea actuala ofera numai unitati de doi litri.

Dupa cum precizam si anterior, in schimb, se stie deja ca varianta cu facelift a celui mai vandut model de la Volvo in 2020 va intra pe linia de asamblare, in productia de serie, inainte de sfarsitul acestei primaveri. Astfel, primele exemplare vor ajunge pe strazi inainte ca anul curent sa devina istorie, la un pret ce se lasa asteptat.

Volvo XC60 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volvo XC60 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2021