Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 455 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.7 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 455 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.7 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 455 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.7 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus o tapiterie realizata din piele.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape 60 de zile, la inceputul primaverii anului 2022, cea mai recenta iteratie a masinii comercializate de Volvo sub numele de S60 isi intampina clientii in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana se regaseste, extrem de important de mentionat, si o varianta Recharge T8 AWD.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la o suma de 65.900 de euro, conform configuratorului oficial, respectiva savoare combina un benzinar de doi litri si un motor electric pentru o putere totala de 455 de cai, livrata ambelor punti prin intermediul unei cutii cu opt rapoarte - daca mai era nevoie de o asemenea precizare.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de numai 4.6 secunde, cu acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza maxima limitata la 180 de kilometri pe ora. Cel mai interesant detaliu il reprezinta consumul mediu de carburant, de doar 0.7 litri la 100 de kilometri.

Noua varianta oferita de Volvo sub numele de S60 Recharge T8 AWD se mai lauda - printre altele, si cu o autonomie electrica de aproximativ 90 de kilometri, respectiva versiune plusand cu lista cu dotari standard extrem de bogata, ce cuprinde inclusiv faruri cu LED, o tapiterie realizata din piele, ceasuri de bord digitale, climatizare cu reglare pe doua zone etc.

Volvo S60 si V60 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Volvo S60 si V60 Facelift
mai multe