Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 490 de cai sub capota si 4x4 in standard, insa nu consuma decat 1.0 - 1.1 litri la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 490 de cai sub capota si 4x4 in standard, insa nu consuma decat 1.0 - 1.1 litri la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 490 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... insa nu consuma decat 1.0 - 1.1 litri la suta
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri adaptive cu LED. Plus o suspensie pe aer si un display curbat masiv.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 30 de saptamani - inca de la sfarsitul lunii aprilie, cea mai recenta generatie a luxosului automobil comercializat de compania BMW sub numele de Seria 7 se vinde, zilele acestea, in multiple savori si arome. Printre optiunile puse de binecunoscutul producator bavarez la dispozitia clientilor cu dare de mana se numara, mai nou, si o varianta oferita sub denumirea de 750e xDrive, respectivul vehicul bucurandu-se de serviciile unui propulsor turbo cu sase cilindri in linie - pe benzina.

BMW Seria 7 - Galerie foto

Unitatii cu o capacitate de 2.998 de centimetri cubi si 313 cai putere i se alatura un motor electric de 197 CP si o baterie de 18.7 kWh, solutia cu pricina traducandu-se printr-un total de 490 de cai putere, livrat ambelor punti printr-o cutie automata cu opt rapoarte. De unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de numai 4.8 secunde, fisa cu specificatii tehnice continuand cu o viteza de top de 250 de kilometri pe ora si, la fel de important de adaugat, un consum mediu de doar 1.0 - 1.1 litri la 100 de kilometri.

Disponibila si pe piata din Romania - la preturi care pornesc de la suma de 117.096 de euro, reteta caracteristica modelului cunoscut sub indicativul BMW 750e xDrive se mai poate lauda si cu pana la 87 de kilometri parcursi in modul de rulare EV, cu zero emisii de dioxid de carbon. Dar si cu o dotare standard generoasa - versiunea in cauza a luxosului autoturism bavarez beneficiind si de faruri adaptive cu LED, de suspensie pe aer, portiere echipate cu functie Soft Close, un display curbat masiv si instalatie audio semnata Bowers & Wilkins.

BMW Seria 7 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (268) Poze BMW Seria 7 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2022