Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e acest super-SUV cu 1.020 de cai sub capota si sapte locuri la interior

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e acest super-SUV cu 1.020 de cai sub capota si sapte locuri la interior
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e acest super-SUV cu 1.020 de cai sub capota si sapte locuri la interior
  • Seria vestilor bune continua cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 2.6 secunde si un sfert de mila parcurs in numai 9.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 2.6 secunde si un sfert de mila parcurs intr-un timp de numai 9.9 secunde.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul acestui an - alaturi de versiunea mult imbunatatita a gamei comercializate sub denumirea de Model S, cea mai noua iteratie a SUV-ului oferit de Tesla sub numele de Model X a fost lansat recent - zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la aproape 100.000 de euro, potrivit configuratorului oficial.

In configuratia de baza Long Range, respectiva masina vine cu doua motoare si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in circa 3.9 secunde, fisa tehnica a versiunii in cauza gazduind si o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora, si o autonomie de pana la 580 de kilometri.

Cea de-a doua si, totodata, ultima varianta de motorizare a SUV-ului comercializat de Tesla sub numele de Model X porneste de la nu mai putin de 119.990 de euro - suma in schimbul careia propune o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 2.6 secunde - multumita, in special, sistemului de propulsie cu trei motoare si 1.020 de cai. Potrivit configuratorului oficial.

Aceeasi optiune oferita sub numele de Plaid se mai poate lauda chiar si cu un sfert de mila parcurs intr-un timp de numai 9.9 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic gazduind si o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora, si o autonomie de pana la 547 de kilometri.

Daca mai era cumva nevoie de mentionat, cea mai noua iteratie a SUV-ului oferit de Tesla sub numele de Model X este disponibila la vanzare - ca si pana acum, de altfel, cu cinci, sase sau sapte locuri la interior. Printre echipamentele standard ale respectivei masini se numara si jantele din aliaj pe 20 de inch, exteriorul alb perlat, interiorul de culoare neagra, usile Falcon Wing etc.

Tesla Model S si Model X Facelift

Tesla Model S si Model X Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Tesla Model S si Model X Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2021