Cel mai controversat model de la Mercedes a primit un facelift major. Noua versiune se lauda cu un design redesenat la nivelul partii frontale si bancheta spate care se inclina pentru un plus de confort

Cel mai controversat model de la Mercedes a primit un facelift major. Noua versiune se lauda cu un design redesenat la nivelul partii frontale si bancheta spate care se inclina pentru un plus de confort
  • Cel mai controversat model de la Mercedes a primit un facelift major
  • Noua versiune se lauda cu un design redesenat la nivelul partii frontale si bancheta spate care se inclina pentru un plus de confort
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata, in continuare, de un sistem 100% electric. Cu unul ori doua motoare in dotare.

Finalul acestei primaveri marcheaza debutul unui nou autoturism marca Mercedes, celebrul producator de automobile din Stuttgart anuntand - in cursul zilei de astazi, lansarea unei variante mult imbunatatite a controversatului EQS. Avand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in perioada imediat urmatoare, la preturi incepand de la putin peste 109.550 de euro, respectivul vehicul german iese in evidenta in special prin aspectul restilizat al panoului ce inlocuieste grila frontala.

Mercedes EQS Facelift

Mercedes EQS Facelift

Reteta caracteristica departamentului exterior se incheie cu pachetul AMG Styling - disponibil acum in standard, fara costuri suplimentare, pe cand interiorul se lauda si cu scaune spate capabile sa se incline pentru o doza extra de confort. Echipate - dupa cate se mai mentioneaza in cadrul unui comunicat pus la dispozitia presei, cu functii de incalzire la nivel de umeri si ceafa.

Oferit in schimbul unei sume minime de aproximativ 109.551 de euro - in cazul in care vine vorba cumva despre piata auto germana, acelasi EQS Facelift isi va mai intampina viitorii cumparatori si in compania unei baterii mai mari, de 118 kilowati-ora. Astfel, controversatul model de lux din Stuttgart va putea parcurge mai nou - cu acumulatorul litiu-ion complet incarcat, si distante mai mari de 820 de kilometri.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic anunta - in continuare, prezenta la datorie a unui sistem de propulsie compus dintr-una sau doua unitati electrice, de unde si totalul de pana la 761 de cai putere. Suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in 3.4 secunde, acul vitezometrului avand sa se aventureze ulterior, la fel de important de precizat, pana la 250 de kilometri pe ora.

Cel mai nou Mercedes EQS din istorie mai promite si o echipare standard extrem de generoasa, printre multiplele dotari oferite fara costuri suplimentare regasindu-se inclusiv un numar de trei display-uri color diferite - integrate intr-o rama curbata cu o latime de 141 de centimetri. Aceeasi nota de plata de circa 109.551 euro mai cuprinde si suspensie adaptiva - pe aer, faruri cu LED, climatizare automata.

Mercedes EQS Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Mercedes EQS Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2024