Chinezii au lansat pe piata masina cu trei motoare sub capota si un display de 19.4 inch la interior. Galerie foto completa

Chinezii au lansat pe piata masina cu trei motoare sub capota si un display de 19.4 inch la interior. Galerie foto completa
  • Chinezii au lansat pe piata masina cu trei motoare sub capota si un display de 19.4 inch la interior
  • Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 4.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 4.9 secunde.

Aflati sub umbrela chinezilor de la SAIC, in portofoliul carora se mai regasesc marci precum Maxus si Roewe, britanicii de la MG vor sa cucereasca piata de masini din Europa. Cu ajutorul unui SUV cu propulsie suta la suta electrica si nume demn de un erou: Marvel R.

Sub capota, dupa cum precizam, de altfel, si anterior, respectiva masina vine cu trei motoare, dintre care doua pe puntea spate si unul montat la nivelul puntii fata, 288 de cai si aproximativ 665 de Newton-Metri.

Valorile cu pricina sunt livrate tuturor celor patru roti, astfel ca sprintul de la 0 la 50 de kilometri pe ora nu dureaza decat 1.8 secunde. Aceeasi fisa cu tehnica a SUV-ului MG Marvel R mai cuprinde, de exemplu, si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in circa 4.9 secunde.

MG Marvel R

Totodata, masina cu trei motoare electrice si nume demn de un erou mai promite si o viteza maxima de 200 de kilometri pe ora, dar si o autonomie mai mare de 400 km, potrivit standardelor de testare WLTP.

Detaliile referitoare la capacitatea bateriei pe care britanicii de la MG, aflati - zilele acestea - sub umbrela chinezilor de la SAIC, ramane doar un mister. SUV-ul botezat Marvel R promite insa o durata de alimentare de numai 30 jumatate de ora pentru intervalul 0 - 80%.

O alta caracteristica interesanta consta in faptul ca bateria masinii cu trei motoare electrice si nume demn de un erou poate fi folosita pentru incarcarea unor device-uri externe, ca laptop, scuter EV s.a.m.d.

Blocurile optice unite de o banda iluminata cu LED-uri, atat in partea frontala, cat si in partea din spate a caroseriei, se numara, in schimb, printre atractiile vizuale ale SUV-ului MG Marvel R. Alaturi de jantele supradimensionate si display-ul central de 19.4 inch din cabina.

Nota de plata a respectivei masini nu reprezinta decat o necunoscuta, compania producatoare preferand sa anunte, in schimb, dimensiunile exterioare, printre care regasim si o lungime 4.674 de milimetri.

MG Marvel R

MG Marvel R

MG Marvel R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze MG Marvel R
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2021