Compania chineza care detine Polestar, Volvo si Lotus a lansat un nou automobil de lux pe piata. Fa cunostinta cu Zeekr X, crossover-ul care ofera 428 de cai pentru numai 27.834 de euro

Compania chineza care detine Polestar, Volvo si Lotus a lansat un nou automobil de lux pe piata. Fa cunostinta cu Zeekr X, crossover-ul care ofera 428 de cai pentru numai 27.834 de euro
  • Compania chineza care detine Polestar, Volvo si Lotus a lansat un nou automobil de lux pe piata
  • Fa cunostinta cu Zeekr X, crossover-ul care ofera 428 de cai pentru numai 27.834 de euro
Distribuie pe Facebook

Asamblata pe aceeasi platforma precum Smart #3, respectiva creatie isi propune sa sprinteze de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in doar 3.7 secunde.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de patru saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui martie, cea dintai generatie a masinii comercializate de Geely sub denumirea de Zeekr X a revenit de curand - chiar pe parcursul zilelor trecute, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: proprietarii marcilor Polestar, Volvo si - nu in ultimul rand, Lotus au prezentat noi informatii esentiale cu privire la produsul de dimensiuni compacte construit pe arhitectura Sustainable Experience Architecture, precum primul SUV cu alura de Coupe din istoria Smart, modelul #3.

Zeekr X

Zeekr X

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in perioada imediat urmatoare, pana la sfarsitul verii anului 2023, gama mentionata anterior va pune la dispozitia cumparatorilor sai, in schimbul unei sume echivalente cu 25.194 de euro, o savoare cu 272 CP pe puntea spate, proiectata special pentru a parcurge pana la 560 de kilometri cu numai o singura incarcare a bateriei din echipare, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat oficial de presa.

Reteta caracteristica noului Zeekr X culmineaza cu o versiune dotata cu o putere de 428 CP - disponibila in schimbul unei sume de doar 27.834 de euro, configuratia cu pricina plusand cu un sistem inteligent de tractiune integrala pentru un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 3.7 secunde, a tinut sa sublinieze conducerea Geely. Acelasi autoturism cu o lungime de 4.450 de milimetri se mai poate lauda si cu un design exterior avangardist, in timp ce meniul specific departamentului interior impresioneaza prin display-ul glisant de 14.6 inch.

Zeekr X

Zeekr X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Zeekr X
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2023