Cumperi una si mergi aproape gratis. Noua masina de la Peugeot consuma doar 1,3 la suta

Cumperi una si mergi aproape gratis. Noua masina de la Peugeot consuma doar 1,3 la suta
  • Peugeot publica primele imagini si detalii ale noului 508 Hybrid
  • Automobilul francez ofera un sistem de propulsie cu 225 CP
  • Consumul mediu de carburant este de doar 1.5 litri la 100 de km
Distribuie pe Facebook

Secretul din spatele acestei performante? Un sistem de propulsie hibrid, care combina o unitate 1.6 PureTech cu un motor electric si o baterie cu capacitatea de 11.8 kWh.

Cea de-a doua generatie a modelului 3008 nu este singurul Peugeot care primeste o versiune hibrida in acest sfarsit de an. De un tratament similar se bucura inclusiv noul 508, a carei solutie tehnica ii permite sa parcurga clasica suta de kilometri...

... cu doar 1,3 litri de benzina. Secretul din spatele impresionantei performante consta in montarea sub capota a unui sistem de propulsie hibrid, care combina o unitate 1.6 PureTech cu un motor electric.

O baterie cu capacitatea de 11.8 kWh completeaza meniul variantei Peugeot 508 Hybrid, care ofera o putere maxima de aproximativ 225 de cai. Livrarea acestei valori se face exclusiv catre puntea fata, prin intermediul unei cutii automate.

Din pacate, informatiile referitoare la viteza de top si sprintul 0 - 100 km/h raman o necunoscuta, compania publicand in schimb autonomia in modul complet electric. Pana la 54 de kilometri pentru sedan.

Intr-un final, despre versiunea hibrida a noului Peugeot 508 mai trebuie precizat si ca propune - asa cum era de asteptat, de altfel - mai multe moduri diferite de rulare, dupa cum urmeaza: Zero Emissions, Sport, Hybrid, dar si Comfort.

Peugeot 508 Hybrid

Peugeot 508 Hybrid

Peugeot 508 Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Peugeot 508 Hybrid
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2019