Nemtii nu pot concura cu asa ceva. Noua masina de la Peugeot are 300 de cai sub capota, dar consuma doar 1,3 la suta

Nemtii nu pot concura cu asa ceva. Noua masina de la Peugeot are 300 de cai sub capota, dar consuma doar 1,3 la suta
  • Peugeot publica primele detalii ale noului 3008 GT HYBRID4
  • Modelul francez ofera un sistem hibrid cu 300 de cai putere
  • Sistemul de tractiune integrala este oferit in standard
Distribuie pe Facebook

In plus, multumita sistemului de tractiune integrala inclus in lista cu dotari standard, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in doar 5.9 secunde.

Proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Volkswagen Tiguan, actualul Peugeot 3008 poate fi comandat incepand de astazi - cel putin pe piata auto din Franta, inclusiv intr-o varianta GT HYBRID4.

Avand la baza nivelul de echipare GT, masina in cauza combina un benzinar turbo de 1.6 litri si 200 de cai nu cu unul, ci cu doua motoare electrice, astfel rezultand o putere maxima de pana la 300 de cai.

Un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza, alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte, fisa cu specificatii tehnice, rezultatul final constand intr-o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 5.9 secunde.

Multumita sistemului de propulsie hibrid, proaspat noul Peugeot 3008 GT HYBRID4 se poate lauda inclusiv cu un consum de carburant minuscul, in comunicatul de presa vorbindu-se despre un 1,3 la suta (WLTP).

Special pentru colectionarii de cifre, numere si valori, despre masina in cauza mai trebuie mentionat si ca ofera o baterie cu capacitatea de 13.2 kWh, care asigura o autonomie in modul complet electric de cel mult 59 de kilometri.

In viitor, clientii modelului care concureaza cu Volkswagen Tiguan vor avea la dispozitie si o versiune HYBRID, care combina un motor electric si o unitate clasica din familia PureTech pentru 225 CP pe puntea fata.

Peugeot 3008 GT HYBRID4

Peugeot 3008 GT HYBRID4

Peugeot 3008 GT HYBRID4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Peugeot 3008 GT HYBRID4
mai multe