Cumperi una si mergi gratis. BMW a lansat in Romania masina care consuma doar 1.3 la suta

Cumperi una si mergi gratis. BMW a lansat in Romania masina care consuma doar 1.3 la suta
  • Cumperi una si mergi gratis
  • BMW a lansat in Romania masina care consuma doar 1.3 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv senzori de parcare si climatizare automata.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece luni - inca de la sfarsitul primaverii trecute, cea mai recenta iteratie a gamei Seria 5 se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta 520e, oferita de compania BMW alaturi de un sistem PHEV.

Disponibila si pe piata auto din Romania, in schimbul unei sume minime de 55.454 de euro, respectiva masina combina o unitate turbo de doi litri si 163 de cai putere, pe benzina, cu un motor electric de 80 de kilowati si o baterie cu capacitatea (neta) de aproximativ 11.00 kWh.

Acompaniata de 204 CP si 350 Nm - valori livrate rotilor spate prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, aceeasi versiune comercializata de compania BMW sub denumirea de 520e promite sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in circa 7.9 secunde. Viteza maxima a variantei cu pricina: undeva in jurul a 225 km/h.

Multumita sistemului de propulsie anterior mentionat, respectiva masina se va mai putea lauda si un consum (mediu) de carburant greu de neglijat: intre 1.3 si 1.7 litri la 100 de kilometri, dupa cum arata mai multe detalii si informatii oficiale publicate pe pagina producatorului.

In ceea ce priveste lista cu dotari si echipamente standard, noul BMW 520e ofera - fara costuri suplimentare, si senzori de parcare sau jante pe 17 inch. Aceeasi reteta de 55.454 de euro cuprinde inclusiv vopsea nemetalizata, tapiterie din stofa, sistem de alarma, bancheta spate rabatabila, volan sport imbracat in piele, tuner DAB etc.

Noul BMW Seria 5 Facelift

Noul BMW Seria 5 Facelift

Noul BMW Seria 5 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze Noul BMW Seria 5 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2021