Cumperi una si mergi gratis. Cea mai noua masina de la Volkswagen are 204 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta

Cumperi una si mergi gratis. Cea mai noua masina de la Volkswagen are 204 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta
  • Cumperi una si mergi gratis
  • Cea mai noua masina de la Volkswagen are 204 cai sub capota
  • Nu consuma decat 0.4 la suta
Distribuie pe Facebook

Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 8.0 secunde.

Introdus cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de jumatate de an, inca din prima parte a toamnei lui 2023, cel mai recent Volkswagen Passat din istorie se vinde - zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia cumparatorilor se regaseste, mai nou, si un model plug-in hybrid, respectiva aroma mixand, potrivit constructorului cu sediul in Wolfsburg, un propulsor turbo in patru cilindri - de 1.5 litri, pe benzina, cu o unitate electrica si un acumulator Li-Ni-Co-Mn cu capacitatea de 19.7 kWh.

Meniul caracteristic modelului cu o putere de 204 CP continua atat cu un sistem de tractiune fata, cat si cu o transmisie automata in sase rapoarte - cu dublu ambreiaj, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseaca rezolvarea in opt secunde, dupa cum precizam, de altfel, si anterior, principalul punct de atractie constand, presupunand ca mai era necesara cumva o astfel de mentiune, in consumul mediu de carburant de 0.4%, datorat unui mod de rulare EV cu o autonomie de pana la 133 km.

Acelasi Passat 1.5 l eHybrid se mai poate lauda - conform companiei producatoare, si cu o dotare extrem de generoasa, compusa din jante cu diametrul de pana la 19 inch, confectionate din aliaj usor, avansatele faruri IQ.LIGHT - LED-Matrix, camera video pentru mersul cu spatele. Din peisaj nu lipsesc insa - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, nici ceasurile de bord digitale, scaunele cu actionare electrica, incalzire, ventilatie si masaj, display-ul tactil cu diagonala de 15", tapiteria confectionata din piele perforata ori celebrul Climatronic.

Volkswagen Passat B9 Variant - Galerie foto

Volkswagen Passat B9 Variant - Galerie foto

Volkswagen Passat B9 Variant - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (228) Poze Volkswagen Passat B9 Variant - Galerie foto
mai multe