Cumperi una si mergi gratis. Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania consuma doar 1,5 la suta

Cumperi una si mergi gratis. Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania consuma doar 1,5 la suta
  • Cumperi una si mergi gratis
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania consuma doar 1,5 la suta
  • Climatizarea automata e standard
Distribuie pe Facebook

Climatizarea automata, dar si scaunele fata cu functie de incalzire sau blocurile optice Full LED sunt, de asemenea, incluse in pretul de baza.

Lansata cu surle si trambite in urma cu mai bine de 12 luni, chiar la mijlocul verii trecute, cea mai recenta generatie a popularului Renault Captur se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia potentialilor clienti se numara inclusiv o varianta de motorizare E-Tech, animata de un sistem de propulsie format dintr-un benzinar cu capacitatea de 1.6 litri si doua motoare electrice, alimentate de o baterie de 9.8 kWh, potrivit primelor informatii oficiale.

Renault Captur E-Tech Plug in

Renault Captur E-Tech Plug in

Comercializata pe piata din Romania la preturi incepand de la aproape 29.000 de euro, respectiva masina se mai poate lauda si cu o putere maxima de 160 CP, plus un consum mediu de carburant de doar 1.5 litri la 100 de kilometri - valoare care ia in calcul si autonomia electrica de pana la 65 km, conform standardelor WLTP.

In ceea ce priveste dotarea standard, noua versiune de motorizare Renault Captur E-TECH Plug-in 160 are la baza nivelul de echipare Intens, astfel ca viitorii clienti se vor bucura inclusiv de blocurile optice Full LED, climatizarea automata si scaune fata cu functie de incalzire. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, totodata, si display-ul central cu diagonala de sapte inch, ceasurile de bord digitale, senzorii de parcare, camera video pentru marsarier, asistenta la mentinerea benzii de rulare s.a.m.d.

Pe piata din Romania, primele 50 de persoane care plaseaza o precomanda pentru varianta cu sistem de propulsie plug-in hybrid a masinii prezentate in iulie 2019 vor avea parte si de o surpriza speciala - vor primi, cadou, o trotineta electrica Leader RS, plus casca de protectie RS, se arata pe site-ul importatorului local.

Noul Renault Captur - Galerie Foto

Noul Renault Captur - Galerie Foto

Noul Renault Captur - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (135) Poze Noul Renault Captur - Galerie Foto
mai multe