Cumperi una si mergi gratis. Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania consuma doar 1,7 la suta

Cumperi una si mergi gratis. Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania consuma doar 1,7 la suta
  • Cumperi una si mergi grati: cea mai noua masina lansata pe piata din Romania consuma doar 1,7 la suta
  • In plus, jantele din aliaj, tractiunea integrala si blocurile optice cu LED sunt stadard
Distribuie pe Facebook

In plus, jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch, sistemul de tractiune integrala si chiar blocurile optice cu tehnologie LED sunt oferite in stadard, fara niciun fel de cost suplimentar.

Lansata recent si pe piata din Romania, chiar la sfarsitul lunii anterioare, cea mai recenta iteratie a masinii comercializate sub denumirea de Mini Countryman este disponibila la vanzare inclusiv intr-o varianta Cooper SE ALL4, despre care se spune ca nu consuma - in medie - decat 1.7 litri la 100 de kilometri. Secretul acestei performante?

Ei bine, respectiva versiune de motorizare se bucura de serviciile unui sistem de propulsie de tip plug-in hybrid, ce combina o unitate de 1.5 litri (pe benzina) cu un motor electric si o baterie litiu-ion de 9.6 kWh.

Mini Countryman facelift

Drept urmare, noua varianta Mini Countryman Cooper SE ALL4 - al carui pret de vanzare porneste, in Romania, de la aproape 38.200 de euro - ofera inclusiv o putere maxima de 220 CP. Livrata ambelor punti prin intermediul unei transmisii automate cu numai sase rapoarte, potrivit celor mai recente informatii oficiale date publicitatii.

Fisa cu specificatii tehnice a respectivei versiuni de motorizare se incheie, intr-un final, cu o autonomie (in modul complet electric, daca mai era nevoie de o astfel de precizare) ce variaza intre 55 si 61 de kilometri.

In ceea ce priveste echiparea standard, noua varianta Mini Countryman Cooper SE ALL4 beneficiaza, pentru inceput, de jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, plus aer conditionat si blocuri optice cu tehnologie LED. Nu lipsesc insa din peisaj nici volanul multifunctional din piele sau instalatia audio cu sase difuzoare in dotare, de exemplu.

Camera pentru marsarier, scaunele fata cu incalzire, dar si senzorii de parcare ori pilotul automat adaptiv cu functie de franare de urgenta se regasesc, in schimb, printre optionalele respectivei versiuni de motorizare.

Mini Countryman facelift

Mini Countryman facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mini Countryman facelift
mai multe