Cumperi una si mergi gratis. Trei masini care consuma mai putin de 1.0 litri la 100 de kilometri. Plus cat costa fiecare model in parte

Cumperi una si mergi gratis. Trei masini care consuma mai putin de 1.0 litri la 100 de kilometri. Plus cat costa fiecare model in parte
Cumperi una si mergi gratis. Trei masini care consuma mai putin de 1.0 litri la 100 de kilometri. Plus cat costa fiecare model in parte.
Distribuie pe Facebook

Toyota Prius Plug-in Hybrid

Noua Toyota Prius Plug-in Hybrid ofera, in schimbul unei sume minime de aproape 45.414 euro, un sistem de propulsie ce combina o unitate aspirata cu patru cilindri in linie si capacitate de 2.0 litri, pe benzina, cu un motor electric, plus o baterie litiu-ion de 13.6 kWh pentru o putere maxima de 223 de cai.

Drept urmare, cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.8 secunde, indica fisa cu specificatii de ordin tehnic, lista atractiilor principale culminand cu un consum mediu de carburant de numai 0.5 litri la 100 de kilometri, multumita modului de rulare EV disponibil pentru 86 de kilometri.

In ceea ce priveste dotarea standard, noua Toyota Prius Plug-in Hybrid beneficiaza, chiar si in versiunea de baza, de faruri cu LED, camera pentru marsarier, ceasuri de bord digitale, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, volan cu design in trei spite, display central de 12.3 inch, scaune incalzite.

Mercedes C 300 de

Oferit la preturi ce pornesc de la aproximativ 63.330 de euro, noul Mercedes C 300 de isi intampina cumparatorii in compania unei motorizari turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.0 litri, pe motorina, acestuia alaturandu-i-se un propulsor electric cu o baterie litiu-ion de 25.4 kWh pentru un total de 313 CP.

Rezultatul: eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora urmeaza sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in exact 6.2 secunde, mult mai interesant fiind aspectul legat de consumul mediu de carburant, de doar 0.4 litri la 100 de kilometri, datorat autonomiei EV de pana la 114 kilometri.

Meniul caracteristic noului Mercedes C 300 de se incheie cu o echipare standard la fel de spectaculoasa, impresionanta varianta dispunand si de faruri cu LED, camera pentru marsarier, jante sculptate din aliaj, instrumente de bord digitale, climatizare automata, tapiterie realizata din piele Artico, plus stofa Tomasi, scaune incalzite.

BMW 530e

Comercializat la preturi ce pornesc de la suma de 66.343 de euro, noul BMW 530e va pune, la randul lui, la dispozitia clientilor sai un ansamblu plug-in hybrid, acesta mixand o unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitate de 2.0 litri, pe benzina, cu un motor electric, plus o baterie de 19.4 kWh pentru 299 de cai putere.

Astfel, cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora va dura, se precizeaza in cadrul brosurii oficiale, circa 6.3 secunde, cu documentul mentionat anterior scotand la iveala si un consum mediu de carburant deloc neglijabil, de 0.6 litri la 100 de kilometri, care are ca secret autonomia EV de 103 kilometri.

Intr-un final, noul BMW 530e se va mai putea lauda si cu faruri adaptive, cu LED, cu camera pentru marsarier, cu jante sculptate din aliaj, cu ceasuri de bord digitale, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, tapiterie realizata din piele vegana, scaune incalzite, sistem pentru incarcare wireless.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2024