Cumperi una si mergi gratis. Volkswagen a lansat in Romania masina care consuma doar 1,2 la suta

Cumperi una si mergi gratis. Volkswagen a lansat in Romania masina care consuma doar 1,2 la suta
  • Cumperi una si mergi gratis
  • Volkswagen a lansat in Romania masina care consuma doar 1,2 la suta
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus climatizare automata, conform configuratorului local.

Prezentat publicului larg cu mai bine de 16 luni in urma, la sfaristul toamnei lui 2019, cel mai recent Volkswagen Golf din istorie se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, in prezent, la dispozitia clientilor se numara si o varianta cu propulsie PHEV, care ofera pana la 204 CP si 350 Nm.

Formata dintr-o unitate 1.4 turbo, pe benzina, si un motor electric cu bateria de 13 kWh, respectiva solutie se traduce si printr-un sprint de la 0 la 100 km/h in circa 7.4 secunde, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Aceeasi versiune a noului Volkswagen Golf - care, cel putin pe piata din Romania, este comercializata la preturi incepand de la 32.951 de euro, se mai poate lauda si cu o viteza de top de 220 km/h. Principala atractie a variantei in cauza o reprezinta insa, fara niciun fel de dubiu, consumul mediu de carburant: 1.2 litri la 100 km.

Daca vine vorba, in schimb, despre dotari, ei bine... echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus climatizare automata si jante din aliaj cu diametrul de 16 inch, conform configuratorului local.

Seria vestilor bune continua, in cazul aceleiasi versiuni cu propulsie PHEV a celui mai recent Volkswagen Golf din istorie, cu transmisia DSG in sase trepte de viteza, instrumentele de bord digitale, iluminarea ambientala s.a.m.d. Scaunele incalzite si trapa panoramica se numara, in schimb, printre optionalele variantei cu pricina.

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Distribuie pe Facebook
mai multe