Cumperi una si mergi gratis. Volkswagen a lansat in Romania masina care consuma doar 1,3 la suta

Cumperi una si mergi gratis. Volkswagen a lansat in Romania masina care consuma doar 1,3 la suta
  • Cumperi una si mergi gratis
  • Volkswagen a lansat in Romania masina care consuma doar 1,3 la suta
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, climatizare automata si scaune incalzite.

Anuntata in urma cu mai bine de sase luni, chiar la jumatatea anului 2020, cea mai recenta iteratie a gamei cunoscute sub denumirea de Arteon este oferita, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile pe care clientii noii masini le au la dispozitie se numara si o varianta eHybrid, cu consum de scuter.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 44.853 de euro, respectiva reteta combina un motor electric si o unitate 1.4 TSI, rezultand un total de pana la 218 CP si 400 Nm.

VW Arteon Facelift - Poze noi

VW Arteon Facelift - Poze noi

Fisa tehnica a noului Volkswagen Arteon eHybrid continua cu o cutie automata in sase rapoarte, cu dublu ambreiaj, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza aproximativ 7.8 secunde. Viteza maxima nu depasese, in schimb, 222 km/h, in timp ce consumul mediu de carburant este de 1.3 litri la 100 de kilometri.

In ceea ce priveste dotarea standard, respectiva masina se bucura inclusiv de scaune incalzite, suspensie adaptiva, faruri cu LED, climatizare Air Care Climatronic, instrumente de bord digitale etc.

Lansata, de curand, si pe piata din Romania, noua versiune cu consum de scurter Volkswagen Arteon eHybrid este comercializata, nu intocmai intamplator, chiar si in atragatoarea varianta de caroserie Shooting Brake. Cu mentiunea ca, in cazul de fata, preturile pornesc de la 45.798 de euro, conform configuratorului local.

Volkswagen Arteon Shooting Brake - Poze noi

Volkswagen Arteon Shooting Brake - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze VW Arteon Facelift - Poze noi
mai multe