Au testat, in sfarsit, cel mai sexy Volkswagen pe care il poti cumpara in clipa de fata. "Arata foarte, foarte bine"

Au testat, in sfarsit, cel mai sexy Volkswagen pe care il poti cumpara in clipa de fata. "Arata foarte, foarte bine"
  • Au testat, in sfarsit, cel mai sexy VW pe care il poti cumpara in clipa de fata
  • Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 35.710 euro
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 35.700 de euro, conform configuratorului local.

Lansata cu surle si trambite chiar in prima parte a verii trecute, dupa mai multe filme si imagini spion, cea mai recenta iteratie a masinii comercializate de nemtii de la Volkswagen sub denumirea de Arteon se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Iar printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, in premiera absoluta, si o varianta ce combina alura unui coupe cu practicabilitatea unui break.

Acompaniata de indicativul Shooting Brake si un pret de pornire, pentru Romania, de 35.708 euro, respectiva creatie se remarca numaidecat prin design-ul extrem de atragator al caroseriei in cinci portiere.

Seria vestilor bune continua la nivelul departamentului interior, acolo unde lista cu ingrediente magice cuprinde inclusiv numeroase dotari si echipamente premium. Vorbim, mai precis, despre instrumente de bord digitale si configurabile, plus iluminare ambientala cu pana la 30 de culori diferite, dar si instalatie audio de la Harman Kardon, un display central de dimensiuni generoase, faruri cu matrice de LED-uri s.a.m.d.

In ceea ce priveste partea tehnica, primul Volkswagen Arteon Shooting Brake din istorie se poate lauda cu o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, cu pana la 320 de cai putere pe ambele punti.

Distribuie pe Facebook
mai multe