Cumperi una si mergi gratis. Volkswagen a lansat in Romania masina care consuma doar 1,5 la suta

Cumperi una si mergi gratis. Volkswagen a lansat in Romania masina care consuma doar 1,5 la suta
  • Cumperi una si mergi gratis: Volkswagen a lansat in Romania masina care consuma doar 1,5 la suta
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si climatizare cu reglare automata a temperaturii
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si climatizare cu reglare automata a temperaturii, potrivit configuratorului local.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, in prima jumatate a verii anului 2020, noul Volkswagen Tiguan Facelift se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta botezata simplu, dar sugestiv eHybrid, care combina o unitate turbo de 1.4 litri, pe benzina, cu un motor electric si, inutil de mentionat, o baterie litiu-ion.

Disponibila, cel putin pe piata din Romania, la preturi incepand de la peste 37.500 de euro, respectiva masina vine cu 245 de cai putere si 400 de Newton-Metri pe puntea fata, asemeni unui exemplar Golf GTE de ultima generatie.

Volkswagen Tiguan eHybrid

Volkswagen Tiguan eHybrid

Asa se face ca, cu pedala de acceleratia la podea, primii 100 de kilometri pe ora vin dupa doar 7.5 secunde, in timp ce viteza maxima nu depaseste 205 kilometri pe ora. Fiind insa vorba despre un plug-in hybrid, principala atractie in cazul de fata o reprezinta consumul mediu de carburant: 1.5 litri la 100 de kilometri, valoare care ia in calcul si autonomia in modul complet electric, de pana la 50 de kilometri.

In ceea ce priveste echiparea standard, noul Volkswagen Tiguan eHybrid dispune si de faruri cu matrice de LED-uri, climatizare automata cu reglare a temperaturii pe trei zone, plus instrumente de bord digitale si cutie automata DSG.

Mult anticipata masina, care combina o unitate turbo de 1.4 litri, pe benzina, cu un motor electric si o baterie litiu-ion, se mai bucura si de jante pe 18 inch, dar si o instalatie audio cu opt difuzoare. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si sistemele de siguranta activa cunoscute sub denumirea de Adaptive Cruise Control, Front Assist, Autonomous Emergency Braking sau Lane Assist.

Volkswagen Tiguan eHybrid

Volkswagen Tiguan eHybrid

Volkswagen Tiguan eHybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Volkswagen Tiguan eHybrid
mai multe