Daca nu ai bani de Ferrari Purosangue, asta e masina ta. Are motor de 306 CP si 4x4 in standard

Daca nu ai bani de Ferrari Purosangue, asta e masina ta. Are motor de 306 CP si 4x4 in standard
  • Daca nu ai bani de Ferrari Purosangue, asta e masina ta
  • Are motor de 306 CP si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un set de jante cu diametrul de 21 de inch. Plus doua display-uri color supradimensionate.

Anuntata oficial in urma cu mai bine de patru luni, inca de la inceputul toamnei trecute, cea dintai generatie a modelului comercializat de Toyota sub denumirea de Crown Sport nu se vinde, zilele acestea, decat intr-o singura varianta de motorizare. Situatia se va schimba insa radical pe parcursul saptamanilor viitoare - atunci cand cumparatorii vor putea opta si pentru o a doua astfel de versiune.

Oferita la preturi incepand de la echivalentul sumei de 47.493 de euro, optiunea cu pricina isi va intampina potentialii clienti, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, alaturi de o motorizare cu patru cilindri, de 2.5 litri, pe benzina, combinata cu doua unitati electrice. Plus o baterie litiu-ion cu o capacitate indeajuns de mare pentru o autonomie in modul de rulare EV de pana la 90 de kilometri, intr-un sistem de propulsie plug-in hybrid de 306 cai putere.

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in perioada imediat urmatoare, noua Toyota Crown Sport PHEV se mai poate lauda, totodata, si cu o suspensie adaptiva, cu amortiozare controlate electronic in dotare. Din meniu nu lipsesc, de asemenea, nici discurile de franare imense, cu un diametru de 20 de inch, tractiunea integrala ori farurile inspirate de Ferrari Purosangue.

Reteta anterior mentionata continua, dupa cate se precizeaza si in comunicatul pus la dispozitia presei, cu doua display-uri color, o instalatie de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, scaune actionate electric, cu functii de incalzire si, in plus, de ventilatie, spre bucuria cumparatorilor. Alte echipamente disponibile constau in volanul sport, cu trei spite si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, afisajul pe parbriz, diferitele ingrediente finisate intr-o nuanta aprinsa de rosu.

Toyota Crown Sport PHEV

Toyota Crown Sport PHEV

Toyota Crown Sport PHEV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Toyota Crown Sport PHEV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2024