Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala. Galerie foto completa

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala. Galerie foto completa
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Franta, preturile de vanzare pornesc de la o suma de 44.700 de euro. Potrivit ultimelor informatii si detalii oficiale.

Anuntata cu mai bine de zece saptamani in urma, inca de la inceputul lunii iulie, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei oferite de compania DS sub numele de DS 7 a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Exclusivistul producator auto francez a publicat peste 200 de fotografii si imagini proaspete ale SUV-ului conceput pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi Q5, BMW X3 sau Mercedes GLC.

DS 7 - Galerie foto

DS 7 - Galerie foto

Disponibila la preturi incepand de la aproximativ 44.700 de euro, respectiva reteta isi va intampina clientii in patru variante diferite de motorizare, trei dintre acestea combinand un benzinar turbo de 1.6 litri cu unul ori doua motoare electrice pentru un total sinonim cu 225, cu 300 si chiar 360 de cai putere. Livrat, de la caz la caz, fie doar rotilor fata, fie ambelor punti, astfel ca proba 0 - 100 km/h va deveni realitate, dupa cum este cazul configuratiei de top, in numai 5.6 secunde.

Propunerea modelului DS 7 Facelift continua, conform unui comunicat de presa, cu o savoare diesel, aroma comercializata sub denumirea de BlueHDi 130 bucurandu-se, daca mai trebuia cumva spus, de serviciile unei unitati de 1.5 litri si circa 130 CP. Din meniu nu lipsesc insa, putin surprinzator, nici jantele din aliaj cu diametrul de 21 de inch, farurile cu matrice de LED-uri, elementele din piele Nappa, scaunele cu incalzire, ventilatie, dar si masaj, climatizarea cu reglare automata etc.

DS 7 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (272) Poze DS 7 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2022