Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere maxima de pana la 489 de cai. Plus un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 4.5 secunde.

Prezentata publicului larg inca de la finalul anului anterior, prima generatie a masinii cunoscute sub numele de Genesis GV70 se vinde - zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numara - pe viitor, si o varianta acompaniata de un sistem de propulsie suta la suta electric, potrivit companiei producatoare.

Comercializata sub denumirea de Electrified GV70, respectiva reteta vine cu doua motoare si pana la 489 de cai livrati rotilor de pe ambele punti. Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 4.5 secunde, dupa cum precizam si anterior.

Genesis Electrified GV70

Genesis Electrified GV70

Valoarea din dreptul vitezei maxime nu reprezinta, pentru moment, decat o mare necunoscuta, insa versiunea suta la suta electrica a noului Genesis GV70 promite sa parcurga pana la 400 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei. Operatiune ce dureaza 18 minute daca vine vorba despre intervalul 10 - 80%, conform unui comunicat de presa oferit publicitatii.

Aceeasi varianta botezata simplu, dar sugestiv Electrified GV70 a mai pregatit si un design extrem de modern la nivel de caroserie, cu blocurile optice duble aflandu-se in rolul atractiei principale. Odata ajunsi la interior, clientii vor descoperi o plansa de bord cu trei display-uri si doar cateva butoane in dotare.

Nota de plata a noului Genesis Electrified GV70 completeaza seria misterelor, insa preturile configuratiei cu motor termic pornesc de la 45.920 de euro. Si depasesc pragul de 50.000 de euro, fara a pune la socoteala si eventualul cost al dotarilor si echipamentelor disponibile in mod optional, contra cost, daca mai era nevoie de o asemenea precizare, bineinteles.

Genesis Electrified GV70

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Genesis Electrified GV70
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2021