Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie chiar si un motor cu 380 de cai. Pe ambele punti.

Anuntata in urma cu aproape o luna si jumatate, la sfarsit de octombrie, prima generatie a masinii comercializate sub denumirea de Genesis GV70 a luat la tinta, in vizor, trioul format din Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC. Tocmai de aceea, lista atractiilor principale debuteaza cu un design extrem de sportiv si atragator, ce se remarca numaidecat prin blocurile optice duble, dar si grila supradimensionata a radiatorului, aripile laterale bine sculptate si jantele de pana la 21 de inch.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, specialistii diviziei de lux a companiei Hyundai au pregatit o plansa de bord design minimalist si trei display-uri color, de inalta rezolutarie. Dintre care unul destinat sistemului de climatizare cu reglare automata.

Prima generatie a masinii comercializate sub denumirea de Genesis GV70 se mai poate lauda, de asemenea, si cu scaune ventilate, tapiterie din piele, cusaturi contrastante. In functie de nivelul de echipare si dotarile optionale selectate, gama de produse proiectata pentru a concura impotriva trioului format din Audi Q5, plus BMW X3 si Mercedes GLC mai ofera si instrumente de bord digitale, cu aspect 3D, display de dimensiuni generoase pentru sistemul de infotainment s.a.m.d.

Daca vine vorba, in schimb, despre motorizari, aceiasi specialistii ai diviziei de lux a companiei Hyundai au preferat sa includa in meniu doua benzinare si un singur propulsor diesel. Valorile maxime disponibile pornesc de la 210 CP si urca pana la 380 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2020