Daca nu vrei s-auzi de Tesla, asta e masina ta. Cat costa in Romania

Daca nu vrei s-auzi de Tesla, asta e masina ta. Cat costa in Romania
  • Daca nu vrei s-auzi de Tesla, asta e masina ta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus incarcare wireless a telefonului mobil.

Prezentata publicului larg acum mai bine de jumatate de an - inca din toamna lui 2021, prima generatie a masinii comercializate de Mercedes sub numele de EQE are, incepand de astazi, si o nota de plata. Conceputa pentru a concura impotriva unor produse precum Tesla Model S, aceasta se vinde - in Romania, la preturi care pornesc de la circa 76.720 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Comercializata sub indicativul 350+, versiunea de baza este acompaniata de numai un singur motor, ce livreaza 292 de cai si 565 de Newton-Metri rotilor de pe puntea spate - suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de 6.4 secunde.

Mercedes EQE

Mercedes EQE

Mercedes EQE

Aceeasi varianta entry-level a noului Mercedes EQE a mai pregatit, printre altele, si o viteza de top de 210 de kilometri pe ora - pe cand bateria cu o capacitate neta de 90.56 kWh promite sa asigure o autonomie de pana la 654 de kilometri. Cat despre durata de incarcare, fisa cu specificatii de ordin tehnic vorbeste despre un interval 32 de minute - la o priza de 170 de kW, pentru intervalul 10 - 80%.

Daca vine insa vorba - in schimb, despre echipamentele oferite standard, reteta de 76.720 de euro a masinii care concureaza cu Tesla Model S cuprinde inclusiv faruri LED, plus jante pe 19 inch, tapiterie din stofa, dar si incarcare wireless a telefonului mobil, potrivit configuratorului oficial.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici scaunele fata cu functie de incalzire sau lumina ambientala - de exemplu. O asemenea afirmatie este valabila si in cazul climatizarii automate ori display-ului central cu tehnologie OLED - in timp ce suspensia pe aer, directia integrala, afisajul pe parbriz, receiver-ul TV si instalatia audio semnata de specialistii Burmester se numara printre multiplele dotari optionale.

Mercedes EQE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (108) Poze Mercedes EQE
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2022